PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax was lucky, PSV gaat de kampioen van Nederland worden’

Doordat Ajax won van Feyenoord en PSV gehakt maakte van Fortuna Sittard blijft de voorsprong van de Amsterdammers op de Eindhovenaren twee punten. Maar clubiconen Willy en Rene van de Kerkhof beginnen steeds meer vertrouwen te krijgen in het kampioenschap van hun club.

“Ik heb altijd gezegd dat Ajax dit seizoen kampioen wordt, maar daar kom ik langzaam een beetje op terug”, begint René van de Kerkhof bij Omroep Brabant. ‘”PSV speelde donderdag al een fantastische wedstrijd in de Conference League en zondag was het ook leuk. Deze week is er interlandvoetbal, maar in april moet het voor PSV gaan gebeuren.”

Naast tweemaal Leicester City wacht in april ook de bekerfinale tegen Ajax en in de competitie FC Twente (uit), RKC Waalwijk, SC Cambuur (uit) en Willem II. ‘”Ajax hoeft maar twee keer gelijk te spelen. De laatste weken ben ik hoopvol gestemd, want PSV heeft allemaal goede wedstrijden gespeeld. Ook zondag weer. Ik zie dat de spelers naar een grootse vorm groeien”, zegt Willy.

Broer René merkt tot slot op dat Ajax eigenlijk dit weekend al had moeten/kunnen morsen. ”Feyenoord had zeker een punt verdiend. En een strafschop (beuk Martínez aan Dessers, red.). Ajax was lucky. Feyenoord heeft onverdiend verloren, helaas.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.