PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eran Zahavi bezig aan laatste maanden bij PSV’

Eran Zahavi (34) zal aan het einde van het seizoen PSV gaan verlaten. Hier maakt de journalist Jorge Nicola van Yahoo! Sports melding van. Hij beschikt over een aflopend contract in Eindhoven.

De laatste weken wist de geroutineerde Israëliër regelmatig het net te vinden voor PSV, maar de kans is klein dat beide partijen met elkaar doorgaan. Zijn meerwaarde is al meermaals betwist en het is ook maar de vraag of zijn familie in Nederland wenst te blijven na twee woninginbraken in een jaar.

Volgens Nicola heeft Zahavi een aantal aanbiedingen op zak. Het Braziliaanse Botafogo probeert de spits al enige tijd te verleiden tot een overstap, maar bijt zich vooralsnog stuk op diens salariseisen. De journalist heeft vernomen dat er inmiddels sprake is van interesse uit de Amerikaanse MLS. Mocht het een financiële strijd worden, dan lijkt een MLS-club de strijd te winnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.