PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VI VANDAAG: ‘Boskamp en Kraay kunnen terugkomen, maar dat wil Johan niet’

De talkschow VI Vandaag loopt qua kijkcijfers prima maar toch hebben ze te maken met een probleem. Ze hebben namelijk de grootste moeite om gasten te vinden die willen aanschuiven.

René van der Gijp reageerde er donderdagavond tijdens de uitzending op. “Wij krijgen bijna geen mensen hier. Iedereen die gebeld wordt denkt bij dit programma: wat zou ik daar nou beter van worden?” AD-columniste Angela de Jong is één van de weinigen die terugkomt om bij de mannen aan tafel te zitten. “Anderen zeggen: ja, we voegen te weinig toe.”

Vandaag Inside heeft wel een aantal vaste gasten. “Maar er zijn er zoveel die niet meer willen komen en die ook geen zin hebben. Twee dagen geleden kwam ik hier aan en toen kwam de eindredacteur naar mij toe en die zegt: ‘René, we hebben best een probleem. We hebben én geen onderwerpen én we kunnen geen mensen krijgen”, sombert Van de Gijp.

Zelf dacht Van der Gijp aan afhaken. “Ik zei: ‘Nou, vriend, dan ga ik vanavond toch heerlijk naar The Harbour Club, wat kan mij het nou pleuren! Dan ga ik hier toch niet zitten!’ Dan zit je gewoon je tijd te verdoen hier! Ik zit wel eens te denken als ik in de tuin zit, van: hoe moeten wij nou dadelijk verder?”

Hans Kraay jr. en Jan Boskamp lijken beschikbaar. “Die kunnen inderdaad terugkomen, maar dat wil Johan niet”, zo wijst de oud-voetballer naar tafelgenoot Johan Derksen. Laatstgenoemde haakt in: “We hebben ook vaak dat mensen hier aanschuiven en dat ze helemaal niets te melden hebben. Er is een lijst gemaakt en daar heb je heel wat namen weggekrast.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.