PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

CONFERENCE LEAGUE: Droomfinale Feyenoord tegen PSV mogelijk

Vandaag hebben de lotingen plaatsgevonden voor de Europese toernooien. In de Conference League werd Feyenoord gekoppeld aan Slavia Praag en PSV tegen Leicester City. Ook werd er direct doorgeloot, waardoor ook de mogelijke halve finales al bekend zijn.

PSV en Feyenoord treffen elkaar in ieder geval niet in de halve finale, waardoor een Nederlandse finale nog altijd tot de mogelijkheden behoort. De winnaar van PSV-Leicester speelt tegen de winnaar van Bodø/Glimt-AS Roma en de winnaar van Feyenoord-Slavia Praag speelt tegen Olympique Marseille of PAOK.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.