PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax-speler vecht met Denzel Dumfries om toptransfer’

De Duitse grootmacht Bayern Munchen wil zich deze zomer gaan versterken met een nieuwe rechtervleugelverdediger. En daarvoor hebben ze twee namen op het oog. Het gaat namelijk om Noussair Mazraoui van Ajax en Denzel Dumfries van Internazionale. Eerstgenoemde gaat Ajax deze zomer transfervrij verlaten.

De Marokkaans international heeft over belangstelling niet te klagen. FC Barcelona is vaak genoemd als optie, maar ook clubs als AC Milan en Borussia Dortmund zijn genoemd. Het doorgaans goed geïnformeerde medium weet dat ook Bayern serieus aan zijn diensten denkt.

Ook de naam van Dumfries valt. In tegenstelling tot Mazraoui heeft de rechtsback van Inter geen aflopend contract. Hij verruilde PSV immers pas afgelopen zomer voor de club uit Milaan, waardoor zij de hoofdprijs kunnen pakken. Naar verluidt zou Dumfries vijftig miljoen euro moeten kosten, waar de Duitsers aan dertig miljoen denken.

Mazraoui maakt daarom de beste kans op dit moment. Daarentegen heeft de Ajacied dan weer andere opties voor volgend seizoen, waardoor er een interessante strijd kan ontstaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.