PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt flink de tijd voor nieuwe benoeming’

Het ziet ernaar uit dat de benoeming van een nieuwe trainer bij PSV nog even op zich zal laten wachten. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden.

De huidge trainer Roger Schmidt maakte begin februari bekend dat hij na dit seizoen vertrekt bij PSV. De Eindhovenaren zijn inmiddels al ruim een maand op zoek naar een nieuwe trainer. Namen als Ronald Koeman, Peter Bosz en Phillip Cocu zijn genoemd als kandidaten, maar vooralsnog is er geen zicht op een doorbraak.

Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, laat via zijn Twitter-kanaal weten: “Geen sprake nog van een snelle benoeming van een nieuwe trainer bij PSV, is wat wij vernemen. Een zaak waar aanstaand directeur Marcel Brands zich ook al volop mee bezig houdt en gaat houden. Broedende kippen nog.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.