PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eerlijke Noni Madueke: ‘Af en toe wel frustrerend, heb er geen invloed op’

De jonge Engelsman Noni Madueke frustreert het wel eens dat trainer Roger Schmidt hem zo vaak wisselt. Dit seizoen speelde hij slechts één hele wedstrijd. Dit was tegen het Deense FC Midtjylland.

Madueke kampte dit seizoen regelmatig met blessureleed. Als de aanvaller fit is, gebruikt Schmidt hem echter zelden negentig minuten lang. “We hebben veel spelers en ik ben niet de enige die het verdient om te spelen”, vertelt Madueke als hij daar door Veronica naar gevraagd wordt. “De coach wisselt en veel spelers zitten in hetzelfde schuitje. Dat is wat er gebeurt als je een goed team hebt. Ik denk er niet echt aan.”

Op dit moment is Madueke naar eigen zeggen fit genoeg om een hele wedstrijd in actie te komen. “Ik ben zeker fit genoeg om negentig minuten te spelen. Het is de beslissing van de coach, daar heb ik niet veel invloed op. Het is af en toe wel frustrerend. Je wil op het veld staan om te spelen en als aanvaller ook om te scoren. Maar elke speler maakt hetzelfde mee, het hoort bij voetbal.”

One thought on “Eerlijke Noni Madueke: ‘Af en toe wel frustrerend, heb er geen invloed op’

  1. Volgend jaar is hij weg jongen effe volhouden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.