PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dankbaar voor de kans die Roger Schmidt me gegeven heeft’

Érick Gutiérrez is blij met zijn huidige situatie bij PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Een schril contrast met zijn vorige seizoenen bij die club die zeer teleurstellend waren te noemen.

“Ik ben een speler die ritme nodig heeft en dat bouw je alleen op als je een aantal wedstrijden achter elkaar blijft staan”, aldus Gutiérrez. “Deze trainer heeft me die kans gegeven en daar ben ik hem dankbaar voor.”

De middenvelder voelde altijd dat Roger Schmidt veel respect had voor zijn kwaliteiten. “Hij deed nooit alsof en heeft veel met me gesproken en me gesteund in de tijd dat ik reserve stond of geblesseerd was”, zo geeft hij aan. “Dat kostte me de nodige wedstrijden, maar nu ben ik klachtenvrij en vol vertrouwen. Ik vind dat het nog beter moet, maar ben uiteraard tevreden dat ik nu weer zoveel speel.”

De Mexicaan weet nog niet of hij na dit seizoen ook nog voor PSV speelt. “Dat hangt ook van de nieuwe trainer en zijn plannen af”, zegt hij daarover. “Er zijn op dit moment nog geen nieuwe contractgesprekken.”

One thought on “‘Dankbaar voor de kans die Roger Schmidt me gegeven heeft’

  1. Vasthouden die gast hier houden het is echt een hele stabiliteit als hij speelt. Dus nieuwe trainer opstellen of wegwezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.