PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax lovend over inzet van Mohamed Ihattaren’

Mohamed Ihattaren timmert momenteel hard aan de weg om weer fit te worden. Het zal wel nog even duren voordat de creatieve speler aan speelminuten zal gaan toekomen.

“Iedereen hoopt dat hij volhoudt waar hij nu mee bezig is, want iedereen is zeer te spreken over zijn inzet”, zo laat clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf weten in de voetbalpodcast van de krant. “Alleen het kost nog wel even voordat hij kan gaan spelen. Het ideale scenario voor de fans is in ieder geval dat hij beslissend kan zijn in de bekerfinale, daar staat het internet vol mee”, doelt hij op de eindstrijd tegen PSV op 17 april.

Ihattaren traint momenteel mee met Jong Ajax. De oud-speler van PSV kwam tijdens de winterse transferperiode op huurbasis over van Juventus, nadat een tijdelijke overstap naar Sampdoria was uitgedraaid op een mislukking. Ajax kan hem in januari 2023 voor twee miljoen euro definitief overnemen van de Italiaanse topclub.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.