PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ronaldo overweegt ploeggenoot te worden van Lionel Messi’

Het tweede dienstverband van Cristiano Ronaldo bij Manchester United zou zomaar beperkt kunnen blijven tot één seizoen. Het medium Football Transfer maakt namelijk melding dat hij deze zomer zo goed als zal vertrekken.

Ronaldo schitterde zondag in afwezigheid bij de derby tussen Manchester City en Manchester United (4-1). Enkele uren voor de aftrap werd duidelijk dat de aanvaller niet fit genoeg was om in actie te komen. Verwacht werd dat Ronaldo bij de selectie zou blijven om zijn ploeggenoten te steunen, maar de vijfvoudig winnaar van de Gouden Bal pakte direct het vliegtuig naar Portugal.

Naar verluidt kampt Ronaldo met problemen aan de heup. Over de ernst van de blessure is nog weinig bekend, maar de verwachting is dat de aanvaller niet voor langere tijd uit de roulatie is. Zo zal hij zijn ploeg de komende maanden kunnen blijven helpen in de strijd om de bovenste vier plekken in de Premier League. United staat nu vijfde, terwijl concurrenten Arsenal (vierde) en Chelsea (derde) respectievelijk drie en twee wedstrijden minder hebben gespeeld.

Ronaldo verbond zich afgelopen zomer voor twee jaar aan Manchester United, maar lijkt zijn contract niet te gaan uitdienen als de Engelse grootmacht volgend seizoen niet uitkomt in de Champions League. Mocht hij zijn club daadwerkelijk verlaten, dan zal Ronaldo volgens Football Transfers niet terugkeren naar Juventus of Sporting Portugal. De verwachting is dan dat hij aan de slag gaat bij PSG, waar hij gaat samenspelen met eeuwige rivaal Lionel Messi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.