PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Het lijkt wel of Ajax geen landskampioen wilt worden’

Ajax won gisteren op het nippertje in eigen huis van RKC Waalwijk. Dusan Tadic benutte een penalty in de laatste minuut waarder het 3-2 werd. Vorige week werd er nog verloren door de Amsterdammers bij de Go Ahead Eagles. Wat is er toch aan de hand?

‘Ajax speelt met vuur’, kopt De Telegraaf een dag na de Ajax-ontsnapping tegen RKC. Een late penalty van Dusan Tadic bracht uitkomst. ‘De Amsterdamse bluf heeft Ajax in het verleden veel succes gebracht. Maar als die bluf omslaat in misplaatste arrogantie of zoals Erik ten Hag het liever noemt: ‘lichtzinnigheid’, vormt zich een groot probleem’, klinkt het.

‘In Eindhoven zal eerst met verbazing, vervolgens vol opwinding en uiteindelijk toch met teleurstelling naar de gedeeltelijke wanprestatie van Ajax zijn gekeken. (…) Wie niet beter zou weten, denkt dat Ajax geen kampioen wil worden. (…) Onana werd in zijn hemd gezet door zijn verdediging, waar RKC als een warm mes door de boter doorheen sneed. Al is het een feit dat ook hij verantwoordelijk is voor de defensieve organisatie.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.