PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joey Veerman: ‘Toch geen probleem dat ik bij een wedstrijd ga kijken?’

PSV won vanmiddag met 3-1 van Heracles Alemelo. Een belangrijke schakel in het elftal was Joey Veerman. Hij was verantwoordelijk voor de 1-0. Na afloop stond de spelmaker van PSV ESPN te woord en kreeg hij zijn doelpunt op beeld te zien.

“Ik kreeg de bal op links van Noni (Madueke, red.) en kon hem meenemen of in één keer schieten. Ik dacht ‘doe het maar in één keer’. Volgens mij zat hij er wel goed in. Een pass in de goal, dat is altijd lekker. Prima goaltje.”

Het was sowieso al een druk weekend voor Veerman. Vrijdagavond dook hij op bij VVV-Venlo tegen FC Volendam en zaterdagavond was hij toeschouwer bij Willem II tegen sc Heerenveen. Trainer Roger Schmidt wist daar niet van. “We moeten niet zo moeilijk doen”, zegt Veerman daarover. “Het is toch geen probleem dat ik bij een voetbalwedstrijd ga kijken?”

“Volendam speelt uit bij Venlo en dat is 25 minuutjes rijden, Tilburg is ook 25 minuutjes rijden”, gaat de middenvelder verder. “Dan is het voor mij niet zo’n probleem om bij mijn oud-teamgenoten te gaan kijken. Het maakt me niet uit wie daar moeilijk over doet, dat vind ik gewoon onzin. Ik heb mijn oude maten weer even gezien, dus dat was prima.”

One thought on “Joey Veerman: ‘Toch geen probleem dat ik bij een wedstrijd ga kijken?’

  1. Peter Groenen says:

    Zeker niet. Gewoon genieten zolang je maar voor PSV
    100%,in zet . Maar daar ben je ook een volendamer voor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.