PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord moet vol de concurrentie aan gaan met PSV’

Feyenoord lijkt dit seizoen niet meer in aanmerking te komen voor het kampioenschap maar moeten wel vol inzetten op de tweede plek. Dit is de mening van voetbaltrainer Mike Snoei. Hij erkent dat de landstitel een lastig verhaal gaat worden.

“Dat kan wel je concluderen, al is dat ook nog wel vroeg, maar Feyenoord moet vol de race op PSV inzetten. Je krijgt ze nog in de Kuip, die vier punten zijn weg te poetsen. Dan speel je gewoon voorronde Champions League hè”, stelt de clubloze trainer in FC Rijnmond.

Volgens Snoei breken er boeiende maanden aan bij Feyenoord. “Het wordt nu steeds spannender, ook tegen Partizan Belgrado donderdag. Je bent telkens benieuwd naar het niveau, Feyenoord doet elke week examen. In het kielzog van Ajax en PSV, maar ook internationaal. De Conference League wordt nu pas interessant. José Mourinho gaat nu (met AS Roma, red.) echt niet meer met een B-team spelen, hij wil echt de finale wel halen.”

Linssen heeft het moeilijk Snoei ziet wel dat Feyenoord-aanvaller Bryan Linssen het moeilijk heeft de laatste tijd. “Linssen is een prima spits en heeft venijnige dingetjes, maar hij loopt nu naar zijn goaltjes te zoeken. Linssen begint een beetje te forceren”, aldus de voetbalanalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.