PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roger Schmidt haalt uit naar ‘crazy guy’ Poetin

PSV-trainer Roger Schmidt heeft uitgehaald naar de Russische leider Vladimir Poetin. Hij hoopt dan ook dat hij zijn verdiende loon zal krijgen.

“Het is moeilijk om te accepteren dat zoiets kan gebeuren in Europa. Het is niet makkelijk om gefocust te blijven op je werk. Dat geldt niet alleen voor ons in het voetbal, maar voor iedereen. Ik ben 54 jaar oud, maar ik heb nog nooit iets als dit meegemaakt in mijn leven, en dat allemaal vanwege een crazy guy in Rusland. Maar we moeten positief blijven, en hopelijk krijgt hij wat hij verdient”, aldus Schmidt over Poetin.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.