PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Atletico Madrid aast op Georginio Wijnaldum’

Atletico Madrid heeft een oogje op Georginio Wijnaldum. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden. De middenvelder verruilde afgelopen zomer Liverpool voor PSG maar een succes is het niet.

Wijnaldum begon in Parijs slechts de helft van alle wedstrijden in de basis. Dat heeft hem naar verluidt aan het denken gezet. Inmiddels sluit hij een vertrek niet uit. Atlético Madrid zal echter niet zomaar van de diensten van Wijnaldum gebruik kunnen maken. De verwachting is dat Paris Saint-Germain niet eenvoudig mee zal werken aan een deal.

Voor de middenvelder, die Liverpool afgelopen zomer transfervrij verliet, gloort ook een kans om terug te keren naar de Premier League. Ook West Ham United, Aston Villa en Newcastle United hebben namelijk interesse in zijn diensten. Bij laatstgenoemde club verdiende Wijnaldum een transfer naar Liverpool, waar hij de Champions League en landstitel won.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.