PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV hoopt op flinke Cody Gakpo-meevaller

Woesndag speelt PSV in de beker tegen Go Ahead Eagles en dan hopen ze een beroep te kunnen doen op aanvaller Cody Gakpo. Aanvankelijk leek Gakpo al doorgestreept te zijn voor de bekerwedstrijd. Inmiddels is er toch weer hoop in het Eindhovense kamp.

“Dinsdag en woensdag moet blijken of Gakpo inzetbaar is tegen de ploeg uit Deventer, die dit weekend zo verrassend van Ajax won. Pas na de laatste training kan daarover besloten worden”, zo bericht het Eindhovens Dagblad.

Daar voegt het regionale medium aan toe: “En zo blijft het nog onzeker voor Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen wie er bij PSV aan de aftrap verschijnen. PSV plaatst zich bij winst in Overijssel voor de bekerfinale, iets wat de Eindhovenaren al negen jaar niet is gelukt.”

PSV hoopt nog meer spelers terug te krijgen voor de wedstrijd in Deventer. Trainer Roger Schmidt liet eerder al weten dat hij het bekertoernooi uiterst serieus neemt. Om die reden zal de Duitser in de halve finale ‘gewoon’ zijn sterkst mogelijke elftal opstellen.

One thought on “PSV hoopt op flinke Cody Gakpo-meevaller

  1. Ja dat zal wel nu hangt ineens alles af van Cody Gakpo, wat een Crap zeg!
    Laat ze maar eens wat inzet tonen maar dan over 90 minuten en haal je beste spelers er niet af na 45 of 60 minuten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.