PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Een schande als Ajax naast de landstitel grijpt’

Ajax leek rustig op weg nar het kampioenschap maar de 2-1 nederlaag van afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles strooide zomaar wat zand in de motor. De voorsprong op directe concurrent PSV is nu nog maar twee punten.

Ajax verspeelde dit seizoen al vijftien punten in de Eredivisie en daardoor is de titelstrijd nog altijd spannend. “Het zou een schande zijn als Ajax naast de landstitel zou grijpen”, zo concludeert Aad de Mos in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ze beginnen nu over het feit dat ze invallers hebben. Dat zegt iets.”

Daar voegt de voetbalanalist en oud-trainer aan toe: “Toen ze wonnen hadden ze zestien gelijkwaardige spelers, nu moesten ze improviseren. Het hangt de laatste speelronden wat mij betreft om twee wedstrijden: FC Utrecht – PSV en Ajax – Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.