PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roman Abramovic doet stap terug bij Chelsea vanwege Poetin-relatie

Roman Abramovic heeft vanwege zijn goede relatie met de Russische president Vladimir Poetin besloten om een stap terug te doen bij Chelsea.

‘Tijdens mijn bijna 20-jarige eigenaarschap van Chelsea FC, heb ik altijd mijn rol als bewaker van de club gezien, wiens taak het is ervoor te zorgen dat we zo succesvol zijn als we vandaag kunnen zijn, en bouwen aan de toekomst, terwijl we ook een positieve rol spelen in de samenleving. Ik heb altijd beslissingen genomen in het belang van de club. Ik blijf mij inzetten voor deze waarden.’

‘Daarom geef ik vandaag de beheerders van Chelsea’s liefdadigheidsstichting de leiding over en de zorg voor Chelsea FC. Ik denk dat zij momenteel het best in staat zijn om de belangen van de club, spelers, staf en fans te behartigen.’ De Rus stond de afgelopen week al flink onder druk in de Engelse media en Abramovich heeft nu dus besloten om zijn taken voorlopig neer te leggen.

De vraag is echter of zijn besluit tijdelijk is. Het statement op de website geeft daar weinig duidelijkheid over, maar in het belang van de club doet hij nu een stap terug. Zo zal de rust rondom Chelsea op deze manier in ieder geval voorlopig terugkeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.