PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Memphis Depay terughalen naar de Eredivisie’

PSV overweegt een poging te wagen om Memphis Depay terug te halen. Hier maakt het Spaanse medium Todafichajes melding van.

Jaren geleden verliet hij voor vermogen de Eindhovense club voor een avontuur bij Manchester United. Een succes werd dat niet en hij werd verkocht aan Olympique Lyon. Daarna trok hij transfervrij naar FC Barcelona.

De Eindhovense club hoopt nu te profiteren van zijn status bij de Catalaanse club en wil hem aankomende zomer weer verwelkomen in Nederland. Memphis is niet blij met zijn situatie bij Barcelona en wil vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.