PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United gaat doorpakken voor PSV-ster’

Manchester United is serieus geinteresseerd in PSV-aanvaller Cody Gakpo. Ze overwegen dan ook om een bod op hem uit te brengen. Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van.

Het medium heeft vernomen dat United dit seizoen al meerdere malen een scout heeft gestuurd naar wedstrijden van Gakpo. Onlangs zat er weer een delegatie op de tribune tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv en met een fraaie actie kroonde hij zich tot matchwinnaar (1-0).

Gakpo is bezig aan een uitstekend seizoen. In 33 wedstrijden maakte hij dertien doelpunten en ook fungeerde hij dertien keer als aangever. Dat heeft de belangstelling getrokken van Manchester United, dat richting de toekomst twijfels heeft over routiniers Edinson Cavani en Cristiano Ronaldo. Ook het lot van Mason Greenwood is onduidelijk na beschuldigingen van huiselijk geweld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.