PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Iedereen wil Eran Zahavi hier weer bij de club hebben’

Maccabi Tel Aviv wilde gisteren uitpakken tegen PSV. Niet alleen om door te gaan in de Conference League maar ook om een goede beurt te maken bij Eran Zahavi.

Aanvoerder Sheran Yeini wordt door Voetbal International geciteerd over zijn landgenoot: “We houden en waarderen hem zeer. Iedereen wil hem hier weer bij de club hebben. We wilden hem laten zien dat we niet slecht zijn en dat hij naar een goed team komt. Hij en zijn familie zullen een beslissing nemen.”

Yeine zou Zahavi in de aankomende zomer met open armen ontvangen… “Natuurlijk zou het het belangrijk als hij terugkomt. Hij is een rolmodel, een ster die het hardste werkt van allemaal. We willen dat hij komt, maar het is zijn beslissing.”

De captain van de Israëliërs analyseert het treffen vervolgens: “We zijn teleurgesteld over het allemaal is gelopen, omdat we het idee hadden dat we terug in de wedstrijd konden komen. Zij voelden het ook. Dat zegt ook wat over de fans. We hebben het maximale gegeven, maar het is onmogelijk om altijd te winnen. Het is jammer, maar we hebben genoten van het gevecht.”

Oefenmeester Mladen Krstajic heeft het laatste woord: “We hebben alles gegeven. Ik ben wat teleurgesteld over het resultaat, maar ik ben trots op mijn spelers. Ik wil ze feliciteren met twee fantastische wedstrijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.