PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Waarschuwing PSV: ‘Geen pretje om tegen Maccabi te spelen’

Vanavond speelt PSV de returnwedstrijd op bezoek bij Maccabi Tel Aviv. Voor PSV-spits Eran Zahavi betekend dit bekend terrein. Tussen 2013 en 2016 verdedigde hij namelijk de kleuren van die club.

“Uit eigen ervaring weet ik dat de fans hier bloedfanatiek zijn. Zij zullen de ploeg negentig minuten lang steunen. Het is geen pretje om tegen Maccabi te spelen, maar ik ben professioneel genoeg om me te focussen op het behalen van een goed resultaat”, blikt Zahavi op de website van PSV vooruit op de wedstrijd van morgen.

Op de afsluitende persconferentie richting de wedstrijd in Tel Aviv verklapte Roger Schmidt alvast dat Zahavi morgen zal starten. De Israëlische spits kampte geruime tijd met fysieke klachten, maar is inmiddels helemaal fit. “Het duurde voor mij persoonlijk even om direct na mijn blessure weer aan te haken, maar ik denk dat dat niet gek is na een blessure.”

PSV gaat de return tegen Maccabi Tel Aviv met een 1-0 voorsprong in. Resultaat staat voorop, stelt Zahavi. “Het is altijd lastig om in zulk soort wedstrijden doelpunten te scoren. We hadden vorige week misschien vaker kunnen scoren, maar uiteindelijk zijn we tevreden met het feit dat we de wedstrijd winnend afsluiten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.