PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Neres en andere Braziliaanse spelers smeken om hulp in Oekraine (VIDEO)

Nu de oorlog is uitgebroken in de Oekraine is de angst groot. Zo ook bij de selectie van de topclub Shakthar Donetsk. Zij zitten momenteel vast in een hotel in Kiev. Ze kunnen momenteel geen kant op. Via een filmpje op de sociale media vraagt David Neres samen met zijn landgenoten om hulp.

,,De situatie is er een van wanhoop. We vragen jullie deze video te verspreiden zodat deze de Braziliaanse regering bereikt”, wordt er gezegd in het filmpje waarin Neres, die sinds de afgelopen winterstop voor Sjachtar Donetsk speelt, samen met elf landgenoten en hun families te zien is.

,,Grenzen zijn gesloten, banken zijn gesloten, er is geen brandstof, er zal een tekort aan voedsel zijn, er is geen geld. We hebben ons verzameld in afwachting van een plan om Oekraïne te verlaten. De situatie is ernstig. Bid voor ons”, zo laten de Brazilianen van Sjachtar Donetsk in het filmpje weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Neres Campos (@davidneres)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.