PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Memphis Depay brengt in Barcelona bezoekje aan Max Verstappen (FOTO)

Memphis Depay heeft een bezoekje gebracht aan Max Verstappen. Laatstgenoemde is namelijk op het circuit van Catalunya aan het testen met zijn nieuwe bolide.

Via social media zijn de beelden van de ontmoeting gedeeld. Verstappen – die in het verleden ook een bijzondere ontmoeting had met de overleden legende Johan Cruijff op het circuit in Catalonië – had een rustdag, nadat hij woensdag liefst honderdvijftig rondjes reed in Barcelona. Vrijdagochtend komt de wereldkampioen Formule 1 eveneens in actie, waardoor hij donderdag helemaal niet in de auto stapte.

En dus had hij de tijd om de nog altijd geblesseerde Memphis bij te praten over het Formule 1-seizoen. ‘Leuk om je te zien’, schreef Verstappen over de zijn voetballende landgenoot. Frenkie de Jong, Sergino Dest en Luuk de Jong, die net als Memphis in Nederland zijn geboren, hadden geen kans om langs te gaan, want zij maken wel deel uit van de wedstrijdselectie van FC Barcelona, dat donderdagavond in het Italiaanse Napels speelt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.