PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Geen Champions League-finale in Rusland’

De finale van de Champions League zal dit seizoen niet in Rusland plaatsvinden. Dit zal morgen worden bevestigt tijdens een buitengewone vergadering van de UEFA. Dit meldt het AP op basis van bronnen.

UEFA-preses Aleksander Ceferin en de uitvoerende commissie komen vrijdagochtend bij elkaar om de situatie te evalueren en alle nodige besluiten te nemen, zo kondigt de Europese voetbalbond aan. ‘Verdere communicatie vindt plaats na de bewuste meeting.’ Toch heeft persbureau AP al vernomen dat de finale wordt afgenomen van Sint-Petersburg vanwege de recente ontwikkelingen.

Wat de Russische inval betekent voor Zenit Sint-Petersburg en Spartak Moskou, is afwachten. Zenit neemt het donderdagavond op tegen Real Betis in de tussenronde van de Europa League. Het duel in Sevilla begint om 21.00 uur. Spartak plaatste zich als groepswinnaar reeds voor de achtste finale van de Europa League.

Donderdagochtend werden er over heel Oekraïne meerdere explosies waargenomen, waaronder in de hoofdstad Kiev. Ook staken Russische pantservoertuigen de Oekraïense grens over. Duizenden mensen zijn op de vlucht geslagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.