PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dickpic van Johan Derksen zou ik printen en inlijsten’

Angela de Jong was gisteren te gast in het programma VI Vandaag. Dat met 600.000 kijkers toch uitstekend werd bekeken. Op hetzelfde moment werd namelijk de Champions League-kraker tussen Benfica en Ajax gespeeld.

Johan Derksen bracht uiteraard het grensoverschrijdende gedrag bij Ajax weer ter sprake. “Angela, als ik jou een foto met dickpic stuur… zou jij dat een traumatische ervaring vinden? René, het is een probleem. Ik heb het laatste geprobeerd”, sprak hij met een grote glimlach.

“Maar als ik zo’n foto maak, dan moet ik de telefoon in de breedte doen en ik kreeg hem er niet op”, lacht Derksen. Maar wat zou Angela doen als ze een dergelijke foto van Derksen zou ontvangen? “Ik zou een dickpic van Johan uitprinten en inlijsten. Ik zou de foto zelfs mee naar bed nemen”, reageert ze gevat. Kijk hieronder naar het fragment…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.