PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zijn penis verdient een expositie, het is bizar’

Voetballer Javi Martinez heeft voor de nodige opschudding gezorgd. Hij noemt Renato Sanches namelijk zijn ‘grootst geschapen ploeggenoot ooit’. Martínez schoof deze week aan bij het YouTube-kanaal MostopapiTV om over zijn carrière te praten. Daarbij was hij zéér open over zijn seksleven.

“Hoe ik in bed ben? Ik zie mezelf als een voetballer die altijd alles geeft, totdat de scheidsrechter fluit. Altijd vol gas. Het maakt niet uit of het regent, koud of warm is, of er bloed is…”, liet hij weten. Martínez vergelijkt zichzelf als bedpartner met Erling Haaland. “Ik maak veel goals.”

Vervolgens doet de Spanjaard er nog een schepje bovenop. “Ik heb in de kleedkamers veel voorbij zien komen”, aldus Martínez, die stomverbaasd was toen hij het zaakje van Sanches, met wie hij jarenlang samenspeelde bij Bayern München, voor het eerst zag. “De penis van Renato Sanches zou eigenlijk een eigen expositie verdienen, het was bizar. Nu weet ik niet of hij een vriendin heeft of niet, maar het arme meisje…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.