PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roger Schmidt geeft voor één keer een cadeautje weg

Morgen speelt PSV de return tegen Maccabi Tel Aviv en trainer Roger Schmidt heeft bevestigt dat Eran Zahavi in de punt van de aanval zal gaan starten.

Schmidt doet normaal gesproken geen mededelingen over zijn opstelling, maar maakte voor het bezoek aan Israël een uitzondering: Zahavi start, zo tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van de PSV-trainer. “Voor één keer geef ik een cadeautje”, zei hij.

“Eran is een op en top prof en heeft er alles aan gedaan om zijn beste vorm terug te krijgen. Hij kan morgen laten zien wat hij allemaal in huis heeft. We hebben vertrouwen in hem. Eran is geen speler van 22 die in de war raakt van een terugkeer in zijn eigen stadion. Wel kijkt hij er enorm naar uit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.