PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV luistert naar verzoek van trainer Roger Schmidt’

PSV zal de grasmat de komende dagen gaan vervangen. Ze geven hiermee gehoor aan de oproep van trainer Roger Schmidt. Hij was hier de laatste tijd uiterst negatief over.

Bij het competitieduel met sc Heerenveen van zondag vlogen de plaggen in het rond. Schmidt liet na afloop weten dat hij niet tevreden was met het PSV-veld. De Duitser grapte dat zijn ploeg op deze manier ‘nooit kampioen kan worden’ en zei te hopen op een nieuwe grasmat.

Een halve week later weet het Eindhovens Dagblad te melden dat Schmidt zijn zin krijgt: bij PSV gaat men aan de slag om het veld in het stadion te vervangen. De club heeft inmiddels meerdere stewards opgeroepen om de klus te klaren. Er zijn twee redenen voor het feit dat de Eindhovenaren kiezen voor een grasmatwissel: vanwege het voetbal zelf, maar ook door het risico op blessures.

Normaliter vervangt PSV de grasmat jaarlijks, in juni. Het ED acht de kans aanwezig dat het dit seizoen weer gebeurt. Dat zou betekenen dat PSV slechts een aantal maanden op dit nieuwe veld zal spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.