PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cody Gakpo niet inzetbaar voor PSV in returnwedstrijd

PSV kan in de returnwedstrijd voor Conference League tegen Maccabi Tel Aviv niet beschikkken over Cody Gakpo. Ook Marco van Ginkel en Maxime Delanghe ontbreken.

Gakpo was vorige week in het Philips Stadion nog de matchwinner tegen Maccabi (1-0). De Oranje-international hield echter lichte enkelklachten over aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen en is niet op tijd hersteld, laten de Eindhovenaren weten. Ook Van Ginkel en Delanghe moeten de return missen, omdat zij nog positief testen na een doorgemaakte coronabesmetting. Hoewel het duo volgens de Nederlandse regelgeving voldaan heeft aan de quarantaineverplichting, kunnen zij alleen naar Israël reizen met een negatieve PCR.

Trainer Roger Schmidt kan wel gewoon beschikken over Erick Gutiérrez. De Mexicaanse middenvelder moest net als Gakpo voortijdig naar de kant tegen de Friezen, maar een grote snee in het dijbeen belet hem niet om te spelen tegen Maccabi. De selectie van PSV bestaat in totaal uit 22 spelers. De aftrap in het Bloomfield Stadium is donderdag om 18.45 uur. De winnaar plaatst zich voor de achtste finale.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.