PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joey Veerman: ‘Denk dat ik dan vermoord wordt door mijn vrienden’

Joey Veerman won dit weekend met 3-1 van zijn oude club SC Heerenveen en maakte de 3-1 voor zijn nieuwe club PSV. En de middenvelder die deze winter over kwam juichte gewoon na zijn goal.

Als Veerman voor de camera van de NOS de vraag krijgt of het door zijn hoofd spookte om niet te juichen, reageert hij stellig. “Nee. Ik vind dat altijd een beetje bullshit moet ik zeggen. “Je draagt het shirt van PSV, dus ben je blij met een goal van PSV?”, wordt aan Veerman gevraagd. “100 procent. Als je uit speelt in Heerenveen is het misschien een klein beetje een ander verhaal.”

“Of volgend jaar uit bij Volendam”, lacht Veerman. “Ik denk dat ik dan vermoord wordt door m’n vrienden, dus dat zal ik dan maar niet doen. Nee, ik vind dat bullshit. Kijk, het is ook mijn eerste competitiegoal voor PSV en het was de 3-1. Dat was dan ook de beslissing, dus waarom zou ik niet juichen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.