PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Blessure van Érick Gutiérrez lijkt mee te vallen’

Goed nieuws voor PSV. De blessure die middenvelder Érick Gutiérrez gisteren opliep blijkt mee te vallen. Dit weet het Eindhovens Dagblad vandaag te melden.

De Mexicaan kon tegen sc Heerenveen niet meer verder spelen nadat hij veel last had van zijn been. De middenvelder bleek een snee in zijn dijbeen te hebben, maar lijkt verder geen grote blessure op te hebben gelopen.

Roger Schmidt gaf op de persconferentie na afloop aan dat in de komende dagen gekeken zal moeten worden hoe ernstig de blessure van Cody Gakpo is. Hij werd in de rust gewisseld. “Na een tackle verdraaide hij zijn enkel en daar had hij tijdens de wedstrijd al wat last van”, aldus Schmidt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.