PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wim Kieft ziet ‘nieuwe Ronaldo 9’ bij PSV

Na lang afwezig te zijn geweest vanwege blessureleed keerde Noni Madueke onlangs terug in het team van PSV. En dat kan analist Wim Kieft wel bekoren.

In de Conference League tegen Maccabi Tel Aviv was het beduidend minder dan in de wedstrijden tegen Vitesse en NAC. Daardoor komen er ook twijfels bij de kwaliteiten van Madueke, die op dit moment vooral in zijn hoofd nog een aantal stappen moet maken. Volgens oud-aanvaller Wim Kieft is dat overigens niet meer dan logisch, stelt de analist in De Telegraaf.

Die blessures en de explosiviteit doen Kieft aan een andere PSV-aanvaller denken. “De Braziliaanse Ronaldo, ooit ook PSV, kreeg daar eveneens mee te maken. Zijn explosiviteit was ongekend, maar regelmatig protesteerde zijn lichaam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.