PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gooide lijntje uit naar Ronald Koeman’

Nu Roger Schmidt aan het einde van het seizoen vertrekt als trainer van PSV moeten de Eindhovenaren dus opzoek naar een vervanger. En hiervoor is Ronald Koeman een kandidaat. Ze zouden hem gepolst hebben.

Dat laat Marco Timmer, clubwatcher van PSV bij Voetbal International weten. De namen worden sowieso genoemd. Ronald Koeman, bijvoorbeeld. Daar is al een lijntje naar uitgegooid. Maar ik heb het idee dat hij de opvolger van Louis van Gaal wil worden bij Oranje. Maar Peter Bosz zou ook kunnen, die drinkt soms een bak koffie met Toon Gerbrands. Maar wie weet komt er wel iets out of the box uit de koker van Brands, die natuurlijk in het buitenland heeft gewerkt.

Toch lijkt Philip Cocu de meest voor de hand liggende naam in Eindhoven. Cocu was tot 2018 succesvol als trainer bij PSV, waar hij drie landstitels greep en een KNVB Beker won. De laatste tijd laat Cocu zijn gezicht ook veel zien bij de Eindhovense club. “Hij zat naast Hans van Breukelen, geloof ik”, zegt Timmer.

“Hij laat zich veel zien, was ook bij Jong PSV”, vervolgt Timmer. “Daar kun je van alles in zien, van alles van vinden. Een open sollicitatie lijkt me op zijn plaats. Philip Cocu heeft succesvol met Marcel Brands gewerkt, is een icoon bij PSV, heeft het er goed gedaan als trainer.”

One thought on “‘PSV gooide lijntje uit naar Ronald Koeman’

  1. Peter Groenen says:

    Ja zeker Cocu. Is een PSV er en heeft prijsen gewonen. En Bosz nee vind ik geen man voor PSV
    Heeft nooit laten zien

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.