PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik had miljoenen, maar was compleet gek in mijn kop’

Andy van der Meyde is nog altijd erg populair in Nederland. Eerst als voetballer en nu als media-persoonlijkheid. Ook heeft hij zijn tweede boek inmiddels op de markt uitgebracht. Er staan zoals verwacht weer de nodige opvallende anekdotes in.

“Mijn eerste boek is tien jaar geleden uitgekomen en sindsdien weten mensen niet meer wat ik doe. Daarna werd ik anoniem. Ik kon naar festivals en niemand die mij nog herkende.” Waarom een boek? “Het geld was op”, lacht Van der Meijde.

In het boek komt zijn leven ter sprake. “Als voetballer had ik alles wat de vrouwtjes zich maar kunnen wensen”, zegt Andy van der Meijde in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ga maar na. Ik was knap. Ik was hartstikke rijk. En ik had ook nog eens een enorm grote lul. Ik had miljoenen, maar was compleet gek in mijn kop”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.