PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV’er Joey Veerman is een huis-tuin-en-keukenvoetballer’

Afgelopen transferperiode trok PSV de middenvelder Joey Veerman aan. Ze betaalde zes miljoen euro aam Heerenveen maar een basisplaats in Eindhoven heeft hij nog niet. En of dit nog gaat gebeuren is nog maar zeer de vraag.

Tegen Vitesse koos oefenmeester Roger Schmidt voor Érick Gutiérrez, eerder al afgeschreven. Aad de Mos is echter wel een fan van de Mexicaan, en in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com zegt hij: “Gutiérrez laat Ibrahim Sangaré beter spelen, hij kan het tempo hoog en laag maken. Hij is een stabiele factor die je niet kunt missen op het middenveld.”

Maar… wat betekent dat voor Veerman? Heeft hij wel de juiste keuze gemaakt? “Joey Veerman is een huis-tuin-en-keukenvoetballer, ik heb altijd gezegd: het kan ook een Ramselaartje worden, net niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.