PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kijkcijfers VI Vandaag gaan inzakken: ‘Wat een armoe’

Maarten van Rossem denkt dat de kijkcijfers van het programma VI Vandaag zullen gaan instorten. De historicus kreeg onlangs flinke kritiek te verduren van de tafelheren Johan Derksen en Rene van der Gijp voor zijn optreden in het programma Op1. Nu slaat Van Rossem terug.

“Die goede kijkcijfers, dat zal niet zo heel lang duren, denk ik”, zegt Van Rossem in zijn eigen podcast. “Hun kijkcijfers waren niet geweldig voordat ze aan deze show begonnen.” Van Rossem baarde vorige week opzien door in Op1 dwars door een antwoord van een andere gast, David van Weel (assistent secretaris-generaal van de NAVO), heen te praten.

Het fragment werd getoond in VI Vandaag. Van Rossem reageert: “Je moet wel heel weinig te doen hebben wil je het feit dat er in Op1 gedurende dertig seconden door elkaar heen gepraat is als onderwerp gaat zitten bespreken.”

“Tjongejonge, wat een armoe”, aldus Van Rossem, die verwacht dat de kijkcijfers zullen dalen. “Je zult zien dat het gaat zakken. Mijn indruk is dat er ten eerste veel te veel talkshows zijn… ik geloof dat er 42 talkshows zijn”, zo besluit Van Rossem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.