PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV legt het af tegen Ajax en Feyenoord’

PSV ging als winterkampioen de winterstop in maar hedendaags is de situatie totaal anders. Ajax staat bovenaan met vijf punten voorsprong en Feyenoord staat nog maar een punt achter ze. De Rotterdammers hopen de Eindhovenaren af te troeven in de strijd om de tweede plek.

Aad de Mos vertelt in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com dat hij niet onder de indruk is van hoe het eraan toegaat in het Philips Stadion. Afgelopen zaterdagavond gingen de mannen van coach Roger Schmidt nog met 1-2 onderuit tegen AZ… “Ze spelen heel behoudend, het voetbal is niet het voetbal van de top drie. Feyenoord speelt heel goed voetbal, Ajax, dat weten we en bij PSV is het harken.”

“Er zit geen logica in de opstelling, er zijn geen automatismen”, vervolgt de Hagenaar, die in het seizoen 1993-1994 de leiding had in de lichtstad van Nederland. “De trainer maakt van de hele selectie hele tevreden spelers, maar daar koop je niet zoveel voor, je moet een vast elftal hebben. In de top moet je ook ontevreden spelers hebben, dat houdt iedereen wakker. Nu is het meer een gezelligheidsgebeuren en dat werkt altijd tegen je.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.