PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gigantisch probleem dreigt voor Johan Derksen’

Er is kritiek op Johan Derksen. Volgens zijn critici is hij namelijk al zijn krediet aan het verspelen door het steeds op te nemen voor zenderbaas John de Mol. Woensdagavond ontstond een serieuze discussie tussen Derksen en VI Vandaag-presentator Wilfred Genee. “Johan krijgt natuurlijk aardig wat over zich heen door zijn niet aflatende steun aan John de Mol, wat een beetje” lachwekkend wordt”, stelt formatdenker Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen in de podcast Content Wars.

Jelle Maasbach haakt in: “Het is een beetje de persvoorlichter van John de Mol geworden. Dat is wel heel gênant, ja.” Van Nieuwenhuijzen vervolgt: “De arm van John zit bij Johan heel diep erin, maar het is natuurlijk een beetje lachwekkend hoe hij John blijft steunen. Hij moet echt gaan oppassen dat zijn geloofwaardigheid niet aan gruzelementen gaat.”

Op dit moment lijkt Derksen alle negativiteit van zich weg te duwen. Van Nieuwenhuijzen: “Het gekke bij hem is dat hij natuurlijk echt alles kan zeggen. Het maakt echt niet uit. Hij heeft al zoveel schandalen gehad en kan roepen, mensen beledigen, het maakt niet uit: de mensen kijken altijd.”

Feit is echter dat de kritiek op Derksen serieus toeneemt. Diederik Ebbinge haalde via Het Parool uit naar de analytics van VI Vandaag, waar ook AD-columniste Angela de Jong steeds vaker inhakt op de voetbalanalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.