PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal gaat toeslaan voor PSV-aanvaller en Feyenoord-middenvelder’

Arsenal wil deze zomer een dubbelslag gaan slaan in de Nederlandse Eredivisie. Volgens verschillende buitenlandse media zijn ze namelijk concreet geinteresseerd in Cody Gakpo van PSV en Orkun Kokcu van Feyenoord.

Het medium TeamTalk schrijft dat Kökcü al geruime tijd op de radar staat bij Arsenal. Voor volgend seizoen wil de Londense club graag doorpakken, zo weet het medium. Naar verluidt zijn de werkzaamheden hiertoe reeds in gang gezet door The Gunners. Wel verwacht men een riant prijskaartje voor de Feyenoord-middenvelder.

Volgens football.london is ook Gakpo een serieuze kandidaat in het Emirates Stadium. Manager Mikel Arteta ziet in hem de gewenste aanvaller voor het nieuwe seizoen. De club zwaaide Pierre-Emerick Aubameyang in januari officieel uit, waar Alexandre Lacazette en Eddie Nketiah ook vrijwel zeker vertrekken.

Het is bekend dat Gakpo er goed op staat in het buitenland. Eerder dit jaar werd de PSV-aanvaller ook al gelinkt aan Liverpool en Manchester City.

One thought on “‘Arsenal gaat toeslaan voor PSV-aanvaller en Feyenoord-middenvelder’

  1. Daar mogen ze dan flink de beurs voor trekken, Gakkie heeft net getekend

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.