PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Uitsluitsel over terugkeer Mark van Bommel bij PSV’

PSV neemt aan het einde van het seizoen afscheid van hoofdtrainer Roger Schmidt en dus moeten de Eindhovenaren opzoek naar een vervanger. En voor die vacature lijkt Mark van Bommel niet in aanmerking te komen. Clubwatcher Rik Elfrink sluit namelijk een terugkeer voor hem uit.

Een rentree van de oud-middenvelder is echter uitgesloten, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Hij reageert op geruchten dat Van Bommel gespot zou zijn bij het Philips Stadion: “Mark van Bommel wordt in ieder geval niet de nieuwe trainer van PSV.”

Van Bommel is clubloos nadat zijn contract bij VfL Wolfsburg wegens teleurstellende resultaten verscheurd werd. De Nederlander begon in Wolfsburg nog wel heel erg goed en stond zelfs nog een tijdje bovenaan in de Bundesliga, maar van de ene op de andere dag stortte de boel in en moest hij zijn koffers pakken.

Een andere genoemde naam, Ruud van Nistelrooy, sloeg onlangs de ‘Van Bommel-route’ nog af. Hij wil eerst nog langer bij Jong PSV blijven werken. Wim Kieft steunde die gedachtegang: “Hoofdtrainer van een topclub zijn, is wel iets anders dan de verantwoordelijkheid dragen voor een Jong-elftal. Meer vertrouwen heb ik erin als Van Nistelrooy kan meelopen met een ervaren trainer, gepokt en gemazeld in de top. Erik ten Hag heeft voordat hij op eigen benen kwam te staan jarenlang gefungeerd als de rechterhand van Fred Rutten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.