PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Maxime Lestienne gaat het avontuur aan in Singapore

Maxime Lestienne gaat zijn geluk beproeven in Singapore. De voormalige winger van PSV gaat spelen voor Lion City Sailors Football Club. Dat heeft die club laten weten via haar digitale kanalen.

Lestienne komt over van Standard Luik, waar hij dit seizoen in maar acht wedstrijden in actie komt. De vleugelspeler hoopt dat totaal te kunnen verhogen in de Singaporese competitie, die nog moet beginnen. Vorig seizoen werd Lion City Sailors kampioen met twee punten voorsprong op nummer twee Albirex.

De loopbaan van Lestienne bracht hem langs de nodige clubs. Hij debuteerde bij Excelsior Moeskroen en werd een grote meneer bij Club Brugge, maar daarna koos hij voor het geld bij Arabi. Die club verhuurde hem vervolgens aan Genoa en PSV. In Eindhoven kwam hij tot veertien competitiewedstrijden en één doelpunt.

Daarna kwam de Belg nog uit voor Rubin Kazan, Málaga en sinds 2018 in Luik bij Standard. Daar was hij drie seizoenen lang basisspeler, maar nu niet meer. Een lucratieve overgang naar Singapore bood dus uitkomst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.