PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Als ik hem was, zou ik gisteren zijn opgestapt bij PSV’

Ronald Waterreus snapt niets van de keuzes van Roger Schmidt bij PSV. Afgelopen weekend werd Yvon Mvogo is de basis opgesteld tegen AZ ten koste van Joel Drommel en midweeks was het weer andersom. Waterreus zou niet graag in de schoenen staan van keeperstrainer Raimond van der Gouw.

“Ik was meteen opgestapt gisteren. Het kan niet wat er gebeurd is. Jij moet met die gasten werken. Je laat iemand die fouten maakt, en dat hoort erbij, een halfjaar keepen en dan mag de ander één keer spelen, die gaat onder de bal door en dan zagen we hem tot de oksels af. Die Mvogo weet nu: ik hoef het hele jaar niets meer te doen”, begint Waterreus bij Voetbal International.

“Ik las de opstelling en ik was echt kwaad”, vervolgt Waterreus. “Ik ben zelf keeper geweest en weet: dit kan niet. Mvogo is nu tot op het bot geraakt. Wat er voor het duel met AZ gebeurde, kan ik volgen. Tijdens die wedstrijd maakte hij een inschattingsfout die keepers die zes maanden niet spelen maken.”

Waterreus snapt dat Drommel tegen AZ niet werd opgesteld. “Uiteindelijk is het profvoetbal. Drommel heeft gewoon te weinig gebracht, over een veel te lange periode heeft hij niet goed gespeeld. Die wissel moest er dus een keer komen.”

“Ik heb ook begrepen dat het de bedoeling was dat Mvogo voor de winterstop zou keepen tegen Fortuna Sittard in de beker. Toen was hij ziek. En ik dacht toen al: als hij die goed had gekeept, zou hij de laatste wedstrijden voor de winterstop hebben gespeeld”, besluit hij.

One thought on “‘Als ik hem was, zou ik gisteren zijn opgestapt bij PSV’

  1. Dit soort reacties verwacht je niet van een cafetariaboertje en al helemaal niet in dat voetbalkrantje.
    Kan ik slecht tegen reacties van oud P S V RES die hun oude geldgever afkraken. Alles voor de poen nietwaar! Zwak hoor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.