PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jorrit Hendrix: ‘Niet lekker weggegaan bij PSV’

Jorrit Hendrix werd deze winter door Feyenoord overgenomen van Spartak Moskou en dat zorgde voor de nodige scepsis. Maar de middenvelder zelf trekt daar zich niet zoveel van aan.

“Ik heb er links en rechts wel wat van meegekregen”, reageert Hendrix in Bij Andy in de Auto. Zo haalt Andy van der Meyde de uitspraken van René van der Gijp aan. “Misschien hebben ze gewoon een bepaald beeld van me. Ik ben natuurlijk niet lekker weggegaan bij PSV. Het laatste jaar speelde ik niet veel, dat is misschien het beeld dat is blijven hangen.”

Hendrix vervolgt: “Mensen nemen dat allemaal over van elkaar: ‘Hij zal we niet goed zijn’. Dan neemt iedereen dat over, het is nu extra mooi om het te laten zien. Ik weet voor mezelf waar ik het voor doe.” Wat hem betreft was de overstap naar Spartak Moskou ook geen verkeerde keuze. “Ik had het buiten het sportieve wel naar mijn zin in Moskou. De eerste week was wel moeilijk, maar daarna hadden we het goed op de rit en Moskou heeft veel te bieden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.