PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ruud van Nistelrooy zal Schmidt niet opvolgen

Ruud van Nistelrooy zal deze zomer Roger Schmidt niet aflossen als trainer van PSV. Dat heeft de trainer van Jong PSV gisteren zelf bekendgemaakt. Nadat Roger Schmidt bekendmaakte dat hij na dit seizoen af zal zwaaien, werd Van Nistelrooy genoemd als mogelijke opvolger.

De voormalig topspits is bij Jong PSV echter pas aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer in het betaald voetbal bezig. Voor het weekend had hij een gesprek met de clubleiding, maar in principe is Van Nistelrooy ook volgend seizoen werkzaam in de Keuken Kampioen Divisie, heeft hij maandag na de 2-0 nederlaag bij Jong Ajax laten weten.

Er werd weliswaar een ‘kiertje overgehouden’, zo heeft hij tegenover ESPN toegegeven, maar Van Nistelrooy zal eerst nog ervaring opdoen bij de Eindhovense beloften. “Ik blijf bij mijn traject, wat ik al zei daarvoor. Dat is nu duidelijk, intern heb ik dat gecommuniceerd”, aldus de 45-jarige Geffenaar. “Daar kan ik ook duidelijk over zijn, dat ik volgend seizoen niet doorga naar het eerste van PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.