PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet trainer Roger Schmidt ontslaan’

PSV zou serieus moeten overwegen om trainer Roger Schmidt nu al de laan uit te sturen. Dit is de conclusie die clubicoon Willy van de Kerkhof trekt in een radioprogramma van Omroep Brabant.

PSV begon de tweede seizoenshelft als nummer één van Nederland, maar na de thuisnederlagen tegen Ajax en AZ is de achterstand op de Amsterdammers plots vijf punten. Zelfs plek twee is onzeker geworden. Van de Kerkhof spreekt in Wakker! van ‘een dramatische avond’ in het Philips Stadion.

“Voor het eerst sinds lange tijd werd er weer voor publiek gevoetbald. Ik las ergens dat de PSV’ers het publiek in de steek lieten. Zo kun je het wel een beetje samenvatten. Het was een heel matige wedstrijd. De tweede plaats komt nu echt in gevaar. Misschien moet je je afvragen of je nog wel met Schmidt verder moet gaan”, aldus het PSV-icoon.

Schmidt vertrekt na dit seizoen bij PSV, maar Van de Kerkhof denkt aan meer. “Nu hij heeft aangekondigd dat hij afscheid gaat nemen van de club, is het misschien slim om hier goed over na te denken. Moet je niet een andere keuze maken op trainersvlak? Want wat je dit weekend zag, was eigenlijk dramatisch.”

“Wat wil de club bereiken? Misschien moet je dit halfjaar gebruiken om orde op zaken te stellen. Want we hebben met Schmidt toch weer twee seizoenen verloren”, vervolgt de oud-international. “Gerbrands en De Jong hebben twee jaar geleden de keus voor Schmidt gemaakt en ik denk dat ze nu ook een keus moeten maken: willen we die laatste maanden nog verder met Schmidt of laten we hem aanrommelen?”

One thought on “‘PSV moet trainer Roger Schmidt ontslaan’

  1. Helma van den Tillaart says:

    Kost geld aks ze hem ontslaan
    Nu niet doen. PSV heeft tijd om een andere trainer te zoeken. En kan dan met het nieuwe seizoen beginnen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.