PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en NAC wachten al vier jaar op transfergeld voor Rai Vloet

Zowel NAC als PSV hebben nog recht op een transfersom voor Rai Vloet uit 2018. Dit weet het medium Voetbal International te melden. Volgens VI had FC Chiasso, een club uit Zwitserland, in 2018 al bijna vier ton aan NAC over moeten maken.

Destijds namen zij Vloet over van de Parel van het Zuiden. Er is echter nog geen cent betaald en dat betekent ook dat PSV nog niet aan hun opleidingsvergoeding is kunnen komen. De FIFA heeft Chiasso nu een transferverbod en een boete opgelegd.

In de afgelopen vier jaar zijn er al meerdere rechtszaken gevoerd en steeds werd duidelijk dat de Zwitsers moeten betalen, maar dat hebben ze nog steeds niet gedaan. Daardoor is de FIFA overgegaan tot het opleggen van een transferverbod en een boete.

Destijds was de transfer van Vloet al een bijzondere. De aanvallende middenvelder zei van niets te weten en ging uit van een overstap naar Frosinone, dat hem drie weken na de overgang naar Chiasso inderdaad overnam van de Zwitsers. Dat Chiasso, dat niet op het hoogste niveau in Zwitserland uitkwam, vier ton te besteden zou hebben was ook twijfelachtig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.