PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren is vijftien kilo te zwaar’

Ajax haalde deze transferperiode Mohamed Ihattaren binnen en inmiddels heeft hij aangesloten bij Jong Ajax. De middenvelder speelde al maanden niet meer dus hard werken is wat er nu gevraagd word. De laatste wedstrijd van Ihattaren dateerde van april 2021, toen hij nog onder contract stond bij PSV.

“Meerdere bronnen hebben mij gemeld dat hij vijftien kilo te zwaar is”, aldus ESPN-presentator Jan-Joost van Gangelen. “Twee bronnen bevestigden dat aan mij. Dat is best wel bizar, toch?”, vroeg hij zich hardop af bij Dit was het weekend.

Kenneth Perez reageerde verbaasd op de uitspraken van Van Gangelen. “Dat geloof ik haast niet. Je moet echt enorm goed je best doen om vijftien kilo aan te komen en nóg beter je best om dat kwijt te raken.” Toch gunde Ajax het gevallen toptalent een tweede kans. Bij de Amsterdammers mag hij op de achtergrond werken aan zijn terugkeer op de velden.

De speler van Juventus leek terug te keren in Nederland bij FC Utrecht, tot Ajax zich mengde in de strijd. De laatste weken werkte hij samen met voormalig international Gerald Vanenburg aan zijn fitheid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.