PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vinnige Wim Jonk: ‘PSV is niet aan de orde’

Roger Schmidt liet deze week weten dat hij bezig is aan zijn laatste maanden als trainer van PSV en dus moeten de Eindhovenaren opzoek naar een vervanger. En Wim Jonk is één van de namen die wordt genoemd. Momenteel is hij trainer van Volendam dat het goed doet in de KKD.

Aad de Mos is één van de personen die Jonk naar voren duwde als kandidaat. “Ik ken Aad en dat is een hele goede PSV-watcher, dus die weet wel wat daar speelt”, sprak de trainer van FC Volendam na de 2-0 zege op Jong FC Utrecht tegenover NH Sport. Zijn reactie daarop? “Dat is toch een mooi compliment?”

De vraag is hoe Jonk tegenover een terugkeer bij PSV staat. “Dat is niet aan de orde, dus daar ga ik ook helemaal niet over. Ik ben bezig met Volendam en heb net een wedstrijd gespeeld, waarin ik totaal niet tevreden ben. Dan is PSV niet aan de orde”, stelt de licht geïrriteerde trainer.

Jonk was met Volendam in gesprek over verlenging van zijn aflopende contract. Hoe dat eruit ziet? “Daar praten we nog over, dus daar gaan we binnenkort verder over praten. (…) De intentie is goed en daar gaan we verder over praten.” Of PSV dit in de wielen kan rijden? “Je kunt doorvragen, maar PSV is niet aan de orde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.