PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Thomas Letsch genoemd als nieuwe trainer van PSV’

Nu Roger Schmidt te kennen heeft gegeven deze zomer te vertrekken bij PSV moeten de Eindhovenaren opzoek naar een vervanger. En één van de namen die wordt genoemd is Thomas Letsch.

Letsch zou volgens het Eindhovens Dagblad op de weg van Schmidt kunnen voortbouwen. De trainer van Vitesse was in het seizoen 2013/14 de rechterhand van Schmidt bij Red Bull Salzburg. “Ik heb zeer veel van hem geleerd”, zei Letsch ruim een jaar geleden tegen de NOS. “Ik denk dat ik tactisch wel het een en ander van Roger heb opgestoken. En dat pas ik nu ook toe.”

Ook Valentijn Driessen zou het niet vreemd vinden als PSV zich meldt bij Vitesse. ‘Hij laat bij Vitesse zien veel beter te presteren dan zijn oude leermeester. Zonder zichzelf te verloochenen, heeft hij zich aangepast en het Nederlandse voetbal-dna omarmd. Letsch beschikt over de trainers- en coachkwaliteiten om wel van meerwaarde te zijn bij PSV. De ene Duitse trainer is de andere niet’, schrijft hij in zijn column in De Telegraaf.

Letsch is sinds de zomer van 2020 werkzaam voor Vitesse. Onder zijn leiding eindigden de Arnhemmers vorig seizoen op de vierde plaats in de Eredivisie en schopten zij het tot de finale van de KNVB Beker, waarin Ajax als winnaar kwam bovendrijven. In de huidige jaargang zijn de prestaties van Vitesse ook naar behoren. De Gelderse club overwintert voor de eerste keer in Europa en bezet in de competitie de gedeeld vijfde plaats.

One thought on “‘Thomas Letsch genoemd als nieuwe trainer van PSV’

  1. Mooi maar dat gaat P S V nooit doen als ze een eerste man hebben die vervangen door een tweede man niet professioneel. Goed van Van Nistelrooy dat hij past zeer bewonderenswaardig. P S V niet de kans geven een fout de tweede keer te maken. Goed zo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.